Buka buku pink musim PKP

Assalam nk tanya ade x mommy to be y buka buku pink musim2 PKP ni. Sy dah 9 minggu

8 Balas

Saya baru balik dari KK sec 19 shah alam, doctor mintak dtg minggu 14-16. Saya sekrng mengandung 10 minggu.tp doktor suruh pergi scan masa minggu ke 12 and bawak semua scan yg ada ke klinik nanti.

boleh buka buku pink.. xde masalah .klinik ibu dan anak beroperasi seperti biasa..cuma make sure take extra precaution pakai mask dan bawak hand sanitizer..

Blh jer.. Safety 1st. Pakai mask. Hand sanitizer jgn lupe..

Sy dah buka ari tuh. Pegi mcm biasa. Sy 7 weeks masa pegi

Bole je bukak buku sis.. operasi kk jlan mcm biasa sje

Saya baru bukaa 2 hri lepas...kndungan 7 weeks

boleh. mcm biasa operasi KK.

sye da bkak hri tuh