bby nk kluar awal

Sye 36 mingggu.. Due date 16/7/20 Tp 19/6/20 bby sye nk kluar 😅 First bby so xtau skit contraction mcmne.. Sye pergi hospital sbb ingt kene gastrik kuat..sbb sye muntah n cirit birit sebelum sakit perut tu.. Skali bby nk kluar awal Doakan kami selamat ya rakan ibu semua ☺

bby nk kluar awal
35 Balas

sy pn due 8hb 7 nti.. tpi sbb sy byk problem.. asthma lagi, sleep apnea lgi, GDM lgi.. so kena operate awal.. 38weeks 23hb ni czer lcsc.. 21hb ahad ni dh kena masuk wad.. doakan sy & baby sy juga xde pape.. insyaa allah..amiinn2.. tqsm..💗🌹💝

4y ago

Semoga dpermudahkan ye sis

Sy mggu depan baru masuk 36mggu..due plak 19julai..brdebar gak ni sbb brg baby ngan brg sndiri xprepare lg..still keje turun ofis mcm biasa..niway,semoga dpermudahkan urusan sis bersalin..semoga ibu & baby sihat2..aamiin..

Sy pun bru 37weeks...bacaan tekanan darah tinggi...ada asid lebih d dlm darah...mungkin 38weeks last doktor scan..nak tgok prkmbgan bby...klu berat smua ok..mungkin tu hri la kna tahan wad sda😌😌😌

Sy 12/7 due..skg da mula sakit kat bawah..siapa pernah minta cek kat hospital? Sakit bahagian bawah perut and kadang2 sakit d kemaluan...sy x pigu hospital lagi sebab belum ada keluar darah

4y ago

Ooo..lama juga buka kan..wlpun dulu da buka 2cm

Whoaa. .due date beza sehari tu. . Sy pn hrp 37 weeks nt baby nk lh kluar,sbb xtahan dh tanggung gementar ni. . Smoga segala ny berjalan lancar sis. .

Alamak takutnya, due date kita sme sis 16 hb 7 😂 xpe semoga dipermudahkan semua urusan sis..semoga ibu & baby selamat hendaknya amin ya rabb

saya punya due 8/7/20. skrg 37weeks doktor dah pesan suruh berjaga2 je lagi 😂 Semoga dipermudahkan proses persalinan sis ☺️

4y ago

kuatkan semangat sis 🥰

Wahh due date lebih kurang sy. Sy awal bulan 7. Tapi baby seronok lagi duduk dlm ni. Berdebar jugak bila nak keluar 😅

Betul 2 first baby mmg xjangka. Anak sy yg sulung kuar pada 34 weeks.. lahir awal nov sepatutnya hujung disember..

Sya dh 38week.Due date 3/7tp blm ad tnda2 lagi.hrp2 baby kuar sbln date laa..smga di permudakn sgla urusn sis

4y ago

sama ngn saya 3.7. tapi takde tande2 lagi. hari tu g hospital cek baru bukak 2cm. dokter suruh balik dulu.