bby nk kluar awal

Sye 36 mingggu.. Due date 16/7/20 Tp 19/6/20 bby sye nk kluar 😅 First bby so xtau skit contraction mcmne.. Sye pergi hospital sbb ingt kene gastrik kuat..sbb sye muntah n cirit birit sebelum sakit perut tu.. Skali bby nk kluar awal Doakan kami selamat ya rakan ibu semua ☺

bby nk kluar awal
35 Balas

sy pn due 8hb 7 nti.. tpi sbb sy byk problem.. asthma lagi, sleep apnea lgi, GDM lgi.. so kena operate awal.. 38weeks 23hb ni czer lcsc.. 21hb ahad ni dh kena masuk wad.. doakan sy & baby sy juga xde pape.. insyaa allah..amiinn2.. tqsm..💗🌹💝

4y ago

Semoga dpermudahkan ye sis