bby nk kluar awal

Sye 36 mingggu.. Due date 16/7/20 Tp 19/6/20 bby sye nk kluar 😅 First bby so xtau skit contraction mcmne.. Sye pergi hospital sbb ingt kene gastrik kuat..sbb sye muntah n cirit birit sebelum sakit perut tu.. Skali bby nk kluar awal Doakan kami selamat ya rakan ibu semua ☺

bby nk kluar awal
35 Balas

Wah awalnya, mesti baby xsabar nak keluar.. Semoga segala urusan sis dipermudahkan..

Hee.. sy punya due date 17/7. Tp sekarang pun ada rasa sikit2 contraction 😬

Due kita sama. Moga dipermudahkan urusan sis dan bby sehad2 sahaja. Aamiin

Congrats.. sy edd 23/6 baby x nak kluar lagi... 22/6 kena serah diri😅

awl ye sis.bby tk sbr nk kluar..sis ikut due yg doktor bgi ke 16/7/20..

Amin² yarabbal alamin smoga anda dgn baby anda sehat & slamat😊🙏

Semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanye...Aamiin...

Smoga dipermudahkn sis🤗smoga mama dan baby sihat2 selalu

semoga dipermudahkan ye sis dan selamat bersalin 💪🏻

Semoga dipermudahkan ye sis. Sama laa due date kite.