bby nk kluar awal

Sye 36 mingggu.. Due date 16/7/20 Tp 19/6/20 bby sye nk kluar 😅 First bby so xtau skit contraction mcmne.. Sye pergi hospital sbb ingt kene gastrik kuat..sbb sye muntah n cirit birit sebelum sakit perut tu.. Skali bby nk kluar awal Doakan kami selamat ya rakan ibu semua ☺

bby nk kluar awal
35 Balas

Whoaa. .due date beza sehari tu. . Sy pn hrp 37 weeks nt baby nk lh kluar,sbb xtahan dh tanggung gementar ni. . Smoga segala ny berjalan lancar sis. .