scan 5D

Sya scan 5D awal Bulan January..Muka sama cam suami lagi.bby boy...Saya mcam takleh terima ??Saya yg mngndung..Ni anak ke4(last)... Anak ke2 lelaki ja sama muka Saya..anak pertama laki mcam suami,anak ke3 pompuan pon sama suami..Saya masih Tak putus harap Berdoa...Harap keluar 14/4 Ada la Rupa ibu nya.kulit IBU nyaaa.sempurna semuanya.aminnnn

46 Balas

Untung dia ikut muka suami sis. Kalo muka suami org lain kan jadi isu plak😅😅xkisah la ikut muka sapa, jnji sihat baby sudah lah. Dua org ank sy pn bnyk ikut muka husb, so yg ke3 ni pn xkisah, sbb muka suami helokkkk😄

4y ago

Betul tu...klau ikut muka laki org lain x ke pelik jer...