Scan baby tengok apa

Sebenarnya scan 4D, 5D ni scan untuk tengok apa je selain rupa muka baby 😅 kalau detail scan saya tahu la untuk tengok semua part baby dari kepala sampai kaki. 4D, 5D pulak macam mana? Saya first mom so tak tahu huhu #firstmom #ingintahu

3 Balas

Boleh tgk wajah baby, ada sumbing tak. But Kt detail scan pun boleh tawu baby sumbing or tak. so 4D 5D ni more to tuk mak ayah yg nk tgk wajah anak dia. tak buat pun xpe.

12mo ago

jantina baby doc akan check sekali tak time scan tu

4D 5D more kepada gmabar baby. tapi nanti Dr akan selitkan sekali growth report baby.