Scan baby 5D

Ada tak cara untuk pujuk baby tunjuk muka time scan 5D. Sebelum ni , dah pernah buat. Tapi dia tutup muka dia dgn tangan🤣

2 Balas

Saya pun nampak muka samar2 je sbb muka baby dekat dengan uri. Lepas tu tangan kejap tutup muka. Gambar apa yg dapat saya terima jela walau tak clear pun sbb kalau repeat membazir je. Tetap comel dimata saya 🥰

hahaha sama la dgn baby saya haritu. 2x juga saya buat. pastu husband cakap takpe lah dia nak surprisekan mummy & daddy. geram jeeee, masa tu doc siap bagi air oren, pastu try makan ice cream tapi sama juga 😂