scan 5D untuk tengok muka baby

masa ibu ibu buat scan 5D baby bagi kerjasama tak untuk tengok muka?🫣ke ada yang blok tangan tak bagi tengok

6 Balas

First buat masatu bapak dia tak dapat ikut ada kerja yg teman nenek dia je, punya la semangat makan manis nak pujuk biar tunjuk muka, last2 dia tunjuk belakang je. Nenek dia pujuk kejap, dia toleh lepastu tunjuk belakang balik😂. Second time buat bapak dia ikut sekali, tak sempat nak breakfast Sbb appointment pagi, ya Allah punya la menguap siap sengih2 lagi dengar suara bapak dia adoi la nakkkkk💆🏻‍♀️😂

sy lak lngsng tknk tnjuk .. die duk hadap kat placenta .. doc gerak2 kn perut suh die kalih pun die tknk .. dpt sipi2 pon tk berapa jelas, sbb placenta ada jd gmbr tk berapa cntik .. itu 5d .. klnik lain lak, ad doc nk try 3d, pon benda yg sama .. die duk hadap placnta lg .. ntah apa yg selesa sgt .. 😅💆‍♀️ agkny mcm bntal peluk gamakny ..

Dia tutup muka dengan tali pusat 😌 padahal dah makan aiskrim and air milo sejuk. Penyudahnya terpaksa pujuk ‘tunjuk la dik, mahal nie ibu bayar’ 🤣 dia bagi tunjuk sekali je, itu pun cebik bibir mcm bapak dia selalu buat hahahahahha haish geram aku

Masa sy buat, bby xnk tnjuk muka. Mula2 tnjuk blk bdn. Dh goyang2 perut beralih ke depan, tp tgn cover muka. 2 jam jugak la sesi pujuk bby siap sonographer suruh mkn aiskrim supaya bby alih tgn dia. Last2 dpt la juga tp kejap sgt. Mmg betul xnk tnjuk muka.

masa sy scan, tangan asyik kt muka je. tp still blh tngok muka dia

kene makan aiskrem doc ckp sblum 1jam awal nak scan hahaha