scan 5D

Sya scan 5D awal Bulan January..Muka sama cam suami lagi.bby boy...Saya mcam takleh terima ??Saya yg mngndung..Ni anak ke4(last)... Anak ke2 lelaki ja sama muka Saya..anak pertama laki mcam suami,anak ke3 pompuan pon sama suami..Saya masih Tak putus harap Berdoa...Harap keluar 14/4 Ada la Rupa ibu nya.kulit IBU nyaaa.sempurna semuanya.aminnnn

46 Balas

hahaha maaf sy tergelak..bg sy x kisah la ikut muka sapa pun mak@ayah yg paaallinnngg penting bg sy ank tu sihat dan sempurna sis.kdg2 ank ikut muka suami tp perangai ikut isteri..kan dh complete tu.

Anak2 sy 1 ikut muka suami 2 ikut muka sy tpi ada je ckp muka suami,terima je lh...yg 3 ni tgh usaha tgk...sy dgn suami duk kata muka masing2 so xtau lh muka sapa dia nk ikut...duk berebut mata, kening, hidung 😂😂

Ni la.. bile ade kemudahan scan.. macam ni pon nk jadi isu.. pelik tapi benar.. muka bby dlm hari nanti berubah2.. untung ade muka laki .. klu kuar2 muka mcam donald trumph.. mau ka..

4y ago

Post ni agak lama.. rasenye da bersalin pon.. tpi ni jgk laa post terakhir... harap2 okay la semuanya..

Kenapa puan xnk ank muka suami ye? Pelik pula sy, bersyukur la puan ank sihat walafiat x kira la ikt muka mak atau ayah.. Sy y scan dpt tau bby cleft pn bersyukur sbb allah bg ujian ni pd sy..

Alhamdulillah, sekurang2nya sis ada 4 orang anak dan masih ada seorang ikut rupa sis. Jika di bandingkan orang lain yg tiada anak langsung, atau ada seorang saja anak dan ikut rupa suami.

Saya tunggu 7tahun nak merasa ada zuriat dalam rahim☺️ suami nak sangat adik baby ikut muka saya😂 tapi saya cakap memang tak kisah ikut muka siapa janji sihat, sempurna dan selamat, Aamin YA

ya Allah sis. kenapa tak boleh terime? saya ni masih menanti zuriat 😿😿😿😿😿 Sedih tak terkata. dulu dgn kawan sama2 ttc. skg diaa dah peknen. Sedih tp hppy for her😢

4y ago

Kan puan....Tuhan bg rezeki bersyukurlah...

Macam bby sye . Time kluar muke saye tapi dh nk masuk 3 bulan ni makin kearah muke suami sye .. alhamdulillah .. bby boy 😃 kalau bleh mmg nk mcm papa dia .. 😍😍

Kenapa sis... Suami sis x sempurna ker, smpai sis ckp nak Ank mcm sis sempurna... Bersyukurlah sis,muka anak ikut bapak... Jgn jer ikut muka jiran sebelah sis😝😝😝😝😂

4y ago

😆😆Kan.. Kalau ikut muka jiran mau suami lak tanya n murung kenapa kenapa kenapa

Mngkn mksdnya.. sis ni nak ank dia mcm muka dia dan kulit dia.. mngkn kulit sis ni putih kot.. and husnd gelap2. Erm mngknla .. tp sis.. brsyukur la sis mcm muka suami...