Brpa weeks sesuai scan 5d

Hi nak tnya. Sy dah masuk 30w. Sesuai x lg utk scan 5d. Atau dh terlewat tkot perut dah ketat. Teringin nak scan nak tgk muka baby. Harap baby bg kerjesama 😅#firstbaby #firstmom

7 Balas

sy 26w dah buat dah.. tp tula susah baby x bg kerjasama, lambat proses so o nak tgkp muka, sbb muka baby saya dia lindung dgn tgn dia n dia tidur.. terpaksa tungu makan aiskrim n benda manis2 dulu

saya baru buat siang tadi. 28w. tapi baby tidur. tutup muka dengan tangan. dah goncang2 perut pun tak nak sedar. ralat pulak rasa. nanti nak try lagi sekali.

sempat lg. Sy pernah buat masa 32w. tp payah la sbb bby xbg kerjasama. 2 jam baru settle, nasib baik dktr sonographer baik

Saya pun baru 30w, hritu buat time 26w baby tknk tunjuk muka. Sono ckp repeat time 31-32w, lebih sesuai 😁

sy haritu baby tak bagi kerjasama.dia tutup muka dia guna tgn 😅

sono sy gtau 30w mmg ideal utk scan 5d

Boleh lagi sis..lagi jelas