scan 5D

Sya scan 5D awal Bulan January..Muka sama cam suami lagi.bby boy...Saya mcam takleh terima ??Saya yg mngndung..Ni anak ke4(last)... Anak ke2 lelaki ja sama muka Saya..anak pertama laki mcam suami,anak ke3 pompuan pon sama suami..Saya masih Tak putus harap Berdoa...Harap keluar 14/4 Ada la Rupa ibu nya.kulit IBU nyaaa.sempurna semuanya.aminnnn

46 Balas

Sy buat 5d scan tapi masih xnampak ikot muka sape. Yg penting doktor ckp pipi chubby 😂 yg tu sah2 mmg ikot gene mak bapak sbb dedua pipi chubby 😂 😂

Sis, knp ckp mcm tu?? suami sis jgk kan? tak kisah ikut muka sape sis... asalkan baby dlm kandungan tu sihat sempurna 😊

sabar la...anak sy lelaki ikut muka suami, tapi warna kulit ikut saya... dia jd klon suami tp versi cerah muka merah2. 😅

Anak sy sblm ni semua ikut muka suami...4org semuanya...ok je...asalkan jgn muka laki org lain🤣

4y ago

Hahaha betul tu🤣

Allahuakbar. Jangan lah sampai macam tu. Org tua2 cakap, anak ikut muka suami ni lebih sayangkan mak dari ayah tau.

😅. Hihi lwk la sis ni.. Sy hr2 pndg muka suami dekat2. Dgn hrpn bby sy terikut air muka suami. 😊

4y ago

Tu la kan..

Kenapa tak boleh terima. At least ikut muka suami. Kalau ikut muka jiran sebelah payah pulak😛

Benda cam ni boleh jd isu jugak ye...😂 ok la sis muka suami...jangan scan2 muka jiran...naik hantu suami kang..

Adoi . Ko da kenapa sis . 😒 Tak suka muka suami kau ke. Bersyukur la dpt rezeki Allah bagi .

Ada jugak kes macam ni ye 🤭 apa2 pom smoga baby sentiasa shat2 je yg lain belakang kira ..