26week

sya hamil anak luar nikah.. sya baru bgtahu kakak sya.. tpi penerimaan dia tdk seperti yg sya harapkn.. sya berharap dia tolong selesaikn tnpa buat mak sya terlalu kecewa.. tpi dia bgtau mak sya dan mak sya call sya pun tdk tau nak ckp apa.. sya serabut sgt2 skrg ni.. mcm nak lari tpi taktau nak lari kat mna

53 Balas

Takpa syg jgn lari, hadapi sj spt biasa.. Yang penting jaga baby baik2, Lama2 nnt org akn faham xsmua org sempurna stiap org ada buat kesilapan.. Anggaplah sbgai pengajaran, Selesaikan masalah baik2, lari pun akan memburukkan lg keadaan.. Biarlah apa org nak kata yg penting sis dan baby sihat 😊