26week

sya hamil anak luar nikah.. sya baru bgtahu kakak sya.. tpi penerimaan dia tdk seperti yg sya harapkn.. sya berharap dia tolong selesaikn tnpa buat mak sya terlalu kecewa.. tpi dia bgtau mak sya dan mak sya call sya pun tdk tau nak ckp apa.. sya serabut sgt2 skrg ni.. mcm nak lari tpi taktau nak lari kat mna

53 Balas

Alhamdulillah.. Family dah tahu jadi takkan ada masalah lepas ni sbb dorang dah tahu.. Penerimaab dorang jangan fikir .. Bila baby dah keluar nanti dia akan terima insyaAllah.. Semua org sayangkan baby... Takde sape tak sedih tengok baby susah... Saya doakan yg terbaik.. Jangan sedih sis