26week

sya hamil anak luar nikah.. sya baru bgtahu kakak sya.. tpi penerimaan dia tdk seperti yg sya harapkn.. sya berharap dia tolong selesaikn tnpa buat mak sya terlalu kecewa.. tpi dia bgtau mak sya dan mak sya call sya pun tdk tau nak ckp apa.. sya serabut sgt2 skrg ni.. mcm nak lari tpi taktau nak lari kat mna

53 Balas

First sekali lepas awk dpt tahu pregnant anak luar nikah. Awk jgn expect fmly boleh terima sbb itu adakah kesalahan melibatkan maruah keluarga. Mereka ada hak juga utk rasa sedih dan kecewa. Awk yg dh buat perkara ni kena la bertanggungjawab dri semua segi. Apa yg fmly kata, apa org2 kata awk xboleh pertikaikan. Jalankan laa hidup itu mcm biasa, bertaubat itu yg paling penting. Dan hadapi la masalah dengan baik. Cuba cri jalan, sebab dh pandai buat pandai lah tanggung.