26week

sya hamil anak luar nikah.. sya baru bgtahu kakak sya.. tpi penerimaan dia tdk seperti yg sya harapkn.. sya berharap dia tolong selesaikn tnpa buat mak sya terlalu kecewa.. tpi dia bgtau mak sya dan mak sya call sya pun tdk tau nak ckp apa.. sya serabut sgt2 skrg ni.. mcm nak lari tpi taktau nak lari kat mna

53 Balas

Sy pown mcm awk, mula² mmng takot.. Taknk kcewakan family, tp smpai bila nk smpan.. Sbb perut makin besar.. Last sy bgthu mak sy.. Alhamdulilah mak sy bole terima.. Siap nk jagakan skli sy pntng..family belah lelaki bru je tahu sy pregnant, mula² mmng diorng tak ske sy.. Lps thu sy mngndung.. Alhmdulilah diorng terima sy seadaanya..