26week

sya hamil anak luar nikah.. sya baru bgtahu kakak sya.. tpi penerimaan dia tdk seperti yg sya harapkn.. sya berharap dia tolong selesaikn tnpa buat mak sya terlalu kecewa.. tpi dia bgtau mak sya dan mak sya call sya pun tdk tau nak ckp apa.. sya serabut sgt2 skrg ni.. mcm nak lari tpi taktau nak lari kat mna

53 Balas

sis.. semoga awak kuat..doa yg baik2 sis.. awak kena kuat utk dri sendri dan baby.. semoga dipermudahkan urusan awak 😘😘

family tau tu lg bgs tkut apa2 jadi doc boleh hubungi keluarga xda istilah xsygkan ank wlw mcm mna skali pn family first..

Jgn risau.. jgn lari dri masalah, mengaku salah kita & minta maaf insyAllah dipermudahkan 😊😊🧡

Awk pergi la pusat pelindungan wanita kat situ awk dgan baby Akan lebih selamat dan dijaga dgan baik

Serabut mcm mana pon awk taubat dulu minta pertunjuk... Jgn sesekali buang bby tu.. Awk xpyh pikir yg lain 2..

Sis klau nak cari femaly angkat bby tu bg tau sy.sy sedang mencari.kita boleh bincang sis.pm 0193358676

yg pnting anak tu jaga elok2. jgn pula sbb salah sdri anak tu pula jdi mangsa, jgn tau, kesian anak tu

Hi adik.. Cuba kamu search rumah pelindungan baitus solehah di sana boleh bimbing kamu..

Lebih baik ibu sis tahu, sorok mcm mna sekali pun cepat atau lmbat ibubapa akan tahu juga.

jgn lari,inshaAllah fmly awk boleh terima ank tu..tp klau xnk dtg je rumah sy 😁😁