26week

sya hamil anak luar nikah.. sya baru bgtahu kakak sya.. tpi penerimaan dia tdk seperti yg sya harapkn.. sya berharap dia tolong selesaikn tnpa buat mak sya terlalu kecewa.. tpi dia bgtau mak sya dan mak sya call sya pun tdk tau nak ckp apa.. sya serabut sgt2 skrg ni.. mcm nak lari tpi taktau nak lari kat mna

53 Balas

Solat taubat, doaa, minta ampun pada Allah Semoga dipermudahkan segala urusan sis

Yer lepas bersalin krja untuk anak tu jga kandugan tu bukn senang nk dpt tu

Contac ig Abby abadi, dia selalu tolong insyallah

Benda dah jadi awak, awak go hadapi dengan hati yang tenang ok.

Baitus Solehah. Selamatkan dua jiwa.

Nauzubillaminzaliq jauhkan dri keturunan kita smua

Kesian sgt kalau baby tu baby perempuan Huhuhuhu

Sis, sy fhm prasaan sis.. Sy pn prna buat ksilapan yg sma dlu.. Sy preggy sblum nikah.. Usia kndungan sy 4 bln bru nikah.. Mula2 ibubpa dn adik beradik sy sgt2 menentang.. Tp fmly lelaki sgt baik dgn sy.. Drg x menentang, cuma mau kmi cepat2 nikah.. Sy tau ibubpa sy x suka dgn bf sy sbb drg anggap dia ni lelaki yg x brtnggung jwb.. Tp syukur.. Skg dh 9 thun usia prkhwinan kmi.. Bru la fmly sy ble trima suami sy sbb selama ni, stiap kli fmly sy ada masalah apa2 mcm kewangan, suami sy yg bnyk tolong biarpn dia tdak la kaya.. Skg kmi ada 4 org buah cinta, thun depan bakal 5 la hehe.. Syukur.. Biarpn kmi brmula dgn cara yg salah tp sy brsyukur sbb dia btul2 jaga sy dn ank2.. Pling trharu, dia x prna ungkit apa2 fmly sy ckp dgn dia dlu.. Sis kena kuat hadapi dugaan.. Kita cuma manusia biasa.. X lari dri buat silap.. Yg pnting kita sntiasa brusaha brtaubat..jaga baby baik2 tau sis🤗🤗

4y ago

anak first sis dibinkan dengan suami sis ke ?

jangan lari..pikir yang elok2 utk masa depan

Haii awak situation same dengan i , chat i 😭

4y ago

semoga kita sama² kuat ya sis.. take care.. jaga kandungan baik²..