Ada tak ibu2 kt sini tidurkan bayi dlam buai satu malam smpai esok pgi?

sya explain kt suami, mmg penat bile mlm tidor baby brjaga..tpi suami tk ank mgcau sye tidor..tpi sye tk kisah..sbb bgi sye ank bgun mlam tu normal. tpi suami sye tk dgr pun nasihat sye.

27 Balas

Anak saya siang je nak buai, malam dia nak tidur katil. Dah pernah try masuk buai time malam, mmg meraung merentan dalam buai. Siap terlangkup. Sudahnya popok je la tidur tengah2 antara ibu abah nya. Kdg kita dah ngantuk dia masih gagah menonggeng