Assalamualaikum.nak tnya

Sya dh lewat period 3 hari...tadi Sya cek MCM ada 2 Line..yg 1 terang dan 1 lagi samar2...adakah Sya mengandung..Sya teringin nak cahaya mata ke 2

Assalamualaikum.nak tnya
9 Balas

sy dah lewat 18hari baru sy berani buat upt test. 3bln turut² sy lewat sehingga 10 hari. sy punya period mmg normal setiap bulan. bln pertama excited buat ms tu dah lewat 10 hari, test² je esok nya period. bln ke2 & ke3 sy x buat walaupun mmg dah lewat. sb takut kena game lagi. tp bln ke4 lewat sehingga 18hari baru tergerak hati nk buat.

2y ago

alhamdulillah. sy positif sis. skg dah 18w

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y ago

bg no saye add

tahniah sis ☺️ sy pun macam tu sbelum raya ni lps check d rumah positive trus pg klinik check & alhamdulilah result dr klinik juga positive & doktor bg sy vitamin & ubat tuk kuatkan kandungan.

2y ago

tapi pagi tadi buat upt balik..negatif keputusan

update,pagi tadi Sya buat upt lagi..tiba2 1 Line je keluar..adakah Sya perlu tunggu 1 atau 2 minggu lagi baru buat upt balik

insyallah kemungkinan positif tu sis☺️..nnti cuba test lg..semoga dipermudahkan urusan sis☺️

2y ago

insyaallah..

sama la mcm saya, lambat period 3 Hari. dapat tau pregnant sbb very lemah. tahniah dear. check upt lg 1-2 weeks ya

2y ago

tapi Sya cek balik negatif..perlu ke tunggu 1 atau 2 minggu lagi

kalau result mcm gmbr tu doktor akan kata negatif sis. better cek balik lepas 2 mnggu.

2y ago

ok sis

Beli clearblue digital. Tunggu lewat 7 hari check lagi.

2y ago

ok sis..tq

mcm +ve sis ce gune dip n tell hijau

2y ago

yg dekat Watson tu ke..nanti Sya beli