Hai..Sya dh lewat period 14 hari

Pagi tadi Sya buat upt ada MCM garis samar2..adakah Sya mengandung..Sya rase was2..tolong Sya..spe yg ada pengalaman tolong Kongsi

Hai..Sya dh lewat period 14 hari
2 Balas

kenapa jd MCM tu ye..Sya pun tngh mengalami,biasanya kalau org lain lewat 5 hari pun dh terang...Sya dh lewat 2 minggu tak terang2 lagi dia punya garis

2y ago

Masih -ve. Esok pagi cuba lagi. Start esok nak guna yang titik urine bukan strip. Strip dengan clearblue by week pun -ve

Nnti try lagi dlm seminggu dua

2y ago

ok sis..