Assalamualaikum nak tnya

Korang kat sini ada tak yg mengandung 2 bulan baru upt terang.kalau ada komen..Sya dh lewat 12 hari period..tapi Sya cek upt masih samar2...Sya keliru..SMA ada Sya mengandung atau tak..Sya dh cek upt 4 kali..tapi semua samar2...tengok dekat cahaya baru nampak

2 Balas

sy dh lwat period 2 mngu sis..chek upt kjap naik 2 line..kjp naik 1 line dh cmfiuss jd nye,,hamil ke x ☺️ble chek blik 2 line tpi duk smar² je nmpak

Sy 3hari samar.. Tapi samr yg still nmpk.. Then 2 hari satu linen trg n line satu lagi samar giler.. Tgk elok2 baru nmpk kot.. Then period..