perut nmpak kecik

sya dh hamil 7bulan.. tpi perut sya nmpak kecik. mcm hamil 4@5 bulan je kelihatan perut sya... ni baby first sya.. rmai yg ckp sya kurang mkn... sya pla gdm on insulin... ada x ibu2 hamil mcm sya.. perut kelihatan kecik walaupun dh 7bulan?sya bingung..

27 Balas

Sama saya sekarang 30 week aritu pegi kedai ada kakak tu tnya bile bersalin dan tnya bpe bulan . Pastu dia cakap " kecik je perut kan anak first ke ?" huhuhu deme cakap kecik tapi saya rasa mcm besar je lagi lagi nk jalan pun dh terasa berat . Scan berat baby pun baru 1kg aritu tapi doktor kata normal berat tu untuk minggu kandungan skrg . Takpe sis , janji kata doktor tentang keadaan baby tu yang penting