perut nmpak kecik

sya dh hamil 7bulan.. tpi perut sya nmpak kecik. mcm hamil 4@5 bulan je kelihatan perut sya... ni baby first sya.. rmai yg ckp sya kurang mkn... sya pla gdm on insulin... ada x ibu2 hamil mcm sya.. perut kelihatan kecik walaupun dh 7bulan?sya bingung..

27 Balas

Anak first mmg x nmpk perut. Sye masa first x mcm org mgandung pon. Org ingt sye demok je. Perot kecik je. Tapi 2nd pregnant perot gedabak pulak. Org dok tegur je bila due sbb besar 🙈. Tapi skrg dh 36 weeks anytime jugak