BlEEDING COKLAT LENDIR CMPUR KEPUTIHAN

sya dah g check klinik katanyaa risiko tuk gugur tggi hemm sedihh lagi.. dah 7 mggu ..tapi belum ad hearbeat ..normal kah ..sapa ad pengalaman mcmnnie ... KONGSI please ap trjadi .sbb smggu g bawu leyh cek lgi .. tu pon klaw dalm smggu nie .. ok ..Doakn sya kawan2 minx2 xjadi ppew ..Amin ..sya pon doakan spew yg pregnant 2020 . ni ..slamt melahirkan baby yg comel dah sihat ..Amin

2 Balas

Klinik swasta or kkia yang check tu? Selalu kkia akan hantar ke emergency je klau kes2 mcm tu.. scan dkat kkia tak nampak heartbeat pun, bila scan dkat hospital 2 kali nampak elok je masa tu 7 weeks jugak.. Klau sis bkn jenis yg buat kerja berat2 & takda apa2 sakit masa keluar spotting tu tapi ada bersama suami, doc advice elakkan dulu utk first trimester ni sbab kandungan masih tak kuat. Rahim setiap org tak sama. Cuma nak pesan spotting or bleeding semasa pregnant jgn anggap ianya Normal yee.. sebarang pendarahan adalah tidak normal, jgn buat kesimpulan sendiri selagi pakar tak cakap mcm tu..

4y ago

tu lah ... dqh bersama bawu tahu pregnant ..klaw tahu ..mmg xkan bersama punya ...doakan yaaa ..Amin

Bleeding secare tetiba ka sis? Atau lepas bersama dgn suami?

4y ago

owhhhh okok ..tq