susu formula

Salam sya nk tnya susu frmula apa yg sesuai utk bby sbnrnya.. Sbb ank sya sblm nie mnum susu ductbby dia ok dlm msa smggu nie sya tgk stiap kli minum susu msty berak mcm beelndir... Dh g klinik dktr kya cirit birit... Dia bgi air grm stay sma.. Sya try susu lactogen plak.... Berbiji pas tue berlndir mcm mna ye sya xsure lah blh bntu x bgi idea

2 Balas

Anmum ..dpt mgatasi cirit..ank sy pun mngalami cirit birit Masa minum Lactogen sampai punggung merah lepas tukar ke Anmum dh ok

cuba morinaga ?