Spa yg 7 week? Nurse bg ubt wrna pink kn.. Korang add on asid folid x

Sya bru 7week.. Nurse kata tk prlu mkn asid folid sbb ubt yg dia bg wrna pink tu dia ckp mkn yg tu shj.. Sbb smua dh kandung dlm ubt pink tu.. Ke kena add on asid folid jgk?

6 Balas

Dalam ubat tu dah terdapat folic acid. 4 in 1 terus. Jadi tak perlu telan banyak2 vitamin asing2 😊

xperlu...mkn je obimin tu (pink)..segala vitamin semua ada dlm tu trmasuk asid folic..

Obimin tu . Saya obimin makan folic acid pun makan hahahaha dedua saya telan

Dlm ubat pink tu pun dh ade asid folik..mcm yg nurse cakap.. :)

Kalau obimin tayah, dah ada folic acid dalam tu

Dlm tu dh ada asid folic