mom

Kalau nurse bg ubt ni tp tk bg asid folid.. Bby berkembng dengn baik kn dn obimin tk bole mkn tk serasi..

mom
11 Balas

sy pun dapt ubt ne...start mkn ubt ne hb sy mkking cntik dri 11.++ ~ 13.++...n stahu sy ubt ne dh ada asid folid lh, nurse n doc msty dh bg kperluan y cukup untk ibu n anak trus mbesar dgn sihat...yakin je😁😁😁

Ni iron tablet. Macam saya masa pregnant dapat iron tablet dan zincofer. Zincofer tu yg ada folic acid sekali. Sama macam obimin. Cuba tanya semula nurse. Saya tak rasa iron tablet ni ada folic acid terus.

ubat/vitamin dapat dr klinik/hospital maknanya memang khas utk kesihatan awk. lain la klau dapat dari jiran sebelah rumah, yg tu yg patut risau..

Sejak sy balik brunei, sy kna bg ubat ni sahaja..acid folic lgsg xdisuruh makan..

ni iron tablet..bese hblow dia bg ni,sbb nk tmbh zat besi utk tumbesaran baby

At pun minum ni doc ksi 4 jenis ubat Vitamin Iron tablet Zincofer Folic acid

4y ago

Cuba tnya balik kat nures tu, tk mkin tu sja dia bgi sy pun minum iron tablets dan semua tu yg penting folic acid tu

nie ubat tmbh drah tp nurse bgth mmg d dlm ubat sdh ada asid folid..

Ubat ni already ada asid folid sbb tu nurse xbg acid folid da

saya dpat 4serangkai.. iron vitamin c vitamin b complex folid acid

4y ago

saya pon dapat 4 jenis ubat nih heheh, zincofer tak leh telan asyik muntah je

Ni ubat tambah darah..saya dapat asid folid skli