Just share

Sy x tau mcm mn nk ckp actually sy x nk share problems ni tp sy tertekan sy nk pisah ngn suami sbb x tahan ngn perangai dia tp dia x nk lpskn sy, dia baran, sy xtau nk buat mcm mn yg sy x blh terima dia ckp sy ank Haram...

3 Balas

Dia baran smpai pukul puan ke?

3y ago

Mcm bapak sy pun kasar. Jdi mak sy pun jdi kasar. Sy pun kasar org nya. Ckp pun kasar sy ni . Tp sejak kenal suami sy takut la suami kasar dgn sy jgk sbb sy start kasar dlu dgn dia. So sy byk bljar lemah lembut ckp baik2 spya suami pun ckp baik2 dgn sy balik. Awk cuba la lemah lembut dgn suami. Mana tu dia x smpai hati nk bksar dgn ister dia yg lemah lmbut n manja. Cuba ya before tido usap2 suami mana tau lembut hati dia. Kalau dia bkasar awk jgn kasar balik. Cuba lawan dgn ckp baik2.. jgn emosi sama