Suami sgt anas baran.

Selalu buat xtau Jarang nk bckp Bckp tuk apa yg dia nk ckp Kadng sy bercerita sy sorang je ckp cm cakap kat dinding Letih? Dah bnyk mngs Kuat marah if sy merajuk Dia xnk berckp dgn sy langsung Sy bnyk bg kelongaran kat dia X mcm some other women yg x bg suami kelongaran Dia nk tgk bola mlm2 balik pagi sy bgi Dia xkn tnye kebenaran pon. Pg je Kawan2 ska ajak. X pnh ckp no Tp kalau sy ajak pg mall rimas la pe la Bila persoal abis kne maki mcarut bkn2 Seolah2 sy ni pmpuan murahan. Kadang kne lempang tu biasa. Doakan la sy dlm doa korang?

2 Balas

Sis.. tak da byk sy nak cakap.. better sis kembali pada Allah.. Dialah penyelesai segala masalah...percayalah sis.. dan mungkin Allah bg peluang utk sis sbb tu sis luahkan dkt dlm page ni.. dan sy yg melihat membaca ini juga Allah bg peluang utk maklumkan pd sis... Kembali pd Allah dan sabar. Sis akan tgk hasilnya nanti.

kena lempang tu biasa?? dia main tangan ke kt awak. kalau dh main tgn tu baik awak undur diri je . mmg x mudah , tp tula syg diri sendiri.. sis layak utk bahagia