pembawak kn ke..??

Salam...skrg sy dh 8w...sy ngn suami pjj..xtahu la knp sejak2 ni sy jd malas kalau suami col atau video col...ase malas sgat nk ckp ngn suami..dgan kwn2 len sy ok je tp ble suami yg col aduhai mls ye nk ckp..ble dia x col sy ase tenang je xda ganguan haha...kdg kesian kat suami sbb dia sllu isau kn sy tp sy plak malas nk jwb col n berbual ngn dia...

5 Balas

Pembawakan kot. Tp better try lawan sis. Biasakan ckp ngan suami sis. Jaga hati suami sis. Hehe tahniah n keep strong

5y ago

Kcian gak kdg kat suami...mkin cbe nk rajin kn berborak mkin mls...kdg ckp lme sikit mula la sy ase nk mrh...dia pasrah je nsib la sbb tgah ngadung..

Sy pn pjj jgk..mcm sy awal2 dlu, xkesah dia call atau x..kdg2 mcm mls nk layan dia..tp skrg rindu yg melampau2..😅

5y ago

Ye mmg pown...klw dia xcol lg sy ske...xda owg kcau...kdg ase mcm kejam plak diri ni...awk dh bpe minggu skrg?

klau sy lak..mmg kna vc ngn suami...rindu uii

5y ago

Sejak ngadung suami yg rjin nk col n vc...sy lg dia vc lg mls nk angkt...kdg2 cpt je nk letak😅

Mmg mcm tu kot kalau PJJ

5y ago

Sbb dh biasa sndri kot...tp dlu klw dia nk alik kg sy excited la gak...skrg mkin sy xbg dia alik ad la..

Pembawakkan budak

5y ago

2 la...dlu mcm pelik bila dgar owg ngadung xske kat laki...skrg kena kat dri sndri..