suami tidak bernafsu

sy umur 28 tahun.sy berkahwin sudah 2 tahun.sy masih berttc sebab misscarriage sudah 3 kali.suami umur 36 tahun.sy jarang sangat melakukan seks dengan suami.sebulan kadang sekali kadang tiada langsung.kami tinggal serumah bukan jenis pjj.tapi nafsu suami untuk bersama kurang.ada tips x,untuk suami ingin melakukan seks?sy sedih sebab xlame lagi sy akan masuk 30an.anak belum ade lagi.walaupun sy sudah 3 kali misscarriage sy ingin mencuba selagi ade rahim.period sy regular.mungkin rahim sy lemah.tetapi suami tiada nafsu untuk melakukan seks.atau sebab faktor umur kurangnya seseorang itu melakukan seks?sy malu untuk berborak hal ini dengan suami sebab hal ini sensitif.walaupun sudah 2 tahun berkahwin perasaan malu itu masih ade sebab kita wanita.

24 Balas

Sy hampir mcm situasi awk, dulu boleh je setiap dua hari bersama. Skrg seminggu skali pun susah. Sy baru dua tahun kawen, sy pun muda lagi 24 taun, dia 32. Tak tahu knape dia tiba2 jarang nak. Sy slalu ajak, kdg2 goda dia tp dia buat taktahu je. kdg2 tengah sy kacau2 dia bg alasan nak berak lh, nak solat lh, mcm2 alasan. Lpstu bila bersama, dia tgk porn. Sy kat bwh tu tbaring mcm org bodo.. Ada satu hari tu dia bg sy klimaks lepastu dia stop tak cum pun. Dia ckp dia insensitive. Nak kata tak bnafsu, search history dia slalu tgk porn. Kalau dia penat skalipun, sy bkn jenis tbaring kat bwh je. Sy pun boleh naik atas kerjasama, tp entahlah knpe dia berubah. skrg sy dah malas nk peduli, kalau dia nk dia minta. taknak sudah.

2y ago

kte same😞hanye Allah je tahu perasaan ni.kte beza 4tahun.same situasi tgh bsame layan porn smpai klimaks.dia byk nak sy bj nk dbndingkn seks.hampir2 klimaks baru seks.kte tgantung mcm tu je.😞xtahu lg mcm mne nk tackle suami.kte ade nafsu n perlukn zuriat.tapi sorg je nak usahe lg sorg ignore.so will never have any achive a goals.