kerap ingin bersama

Sy tgh pregnant 7bulan nk masuk 8bulan now..masalahnya sy makin kuat nafsu,klu boleh hari2 sy nk seks dgn suami..sllu sy tgok bila pregnant nafsu akn hilang tapi sy makin ingin..kadang2 malu dekat husband sb asyik nak main je..ade ke yg mcm sy atau sy je yg begitu..

2 Balas

Knpe nk malu...suami awk kan.....biasa je tu...sbb ade org time preggy nafsu utk pojek jd kurg....ade org makin menjadi2...kalo suami sy suka sgt kalo hri2 mintak...enjoy je✌ Selagi bila bersama xde pendarahan so xde masalah kalo awk still larat

OK la tu sis nk dekat bersalin ni elok kerap bersama bleh buka laluan tuk baby.. Jnji jgn kasar2😊