Hubungan bersama suami

Hai. Kandungan sy berusia 5 minggu. Sy malu nak bertanya, tp kena tanya juga utk pengetahuan. Boleh ke kita melakukan hubungan seks bersama suami di awal kehamilan ni? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Balas

klau g klinik pun doc tidak galakan..tpi ada jugak klau rase rahim kuat,ikut lh..tpi sblom to kena dpt kan nasihat doc.. sy 20week baru berani,itu pun explain jugk pda suami Alhamdulillah dy faham 3 bulan lagi nk berjuang..semoga d permudahkan Aamiin

Biasanya doc tak galakkan awal2 preggy. Tapi ada orang yg memang okay je no problem smpai la bersalin. Kalau nak try boleh tapi jangan ganas2

better awal2 jgn, takut jd mcm sy, tau2 bleeding kalau boleh tunggu baby besar kuat dulu sis