Melakukan seks bersama suami

Usia kandung bayi lebih kurang 4 minggu boleh ke melakukan hubungan seks?

9 Balas

boleh.. tapi lebih baik elakkan dlu.. sebab semester pertama ni kandungan masi lemah.. kalau nak juga hati2... slow2 mendayung jgn terlalu kencang 😂😂

Kalu 1st pregnancy better bersabar lah dlu..huhu boleh je at ur own risk n jgn syiok sgt layan kenikmatan tuh smp lpe diri pregnant

boleh tapi tidak digalakkan sbb nk jg kndungan tu sbb msih baru . klau nk pn jgn lasak2 . #TAPACTIVEUSER

Boleh sis☺️ tapi jangan ganas ii n slow ii jer... klau sakit or bleeding ke , stop yer 👍🏻

Boleh sis! Tapi hati hati. Kalau berdarah jumpa doctor terus

Klu boleh elakkn dlu sis.. Bahaya utk kdgn yg masih awl..

Kalo blh di elak sis sbb kandungan masih awal lagi

boleh sahaja.

Boleh