Housemate Nak Pindah Keluar

Sy skrg dh masuk 6 bulan. Mslhnya sy dan husband mnyewa satu rmh dgn kwn husband. Cuma bln depan dorg nak pindah kluar dh sbb balik ke negeri sendiri. Skrg dlm dilema sbb sewa rmh tu rm700. Nak byr sorg pun husband tak mampu. Lebih2 lg nak smbut baby baru dan baby ni anak first ktorg. Husband nak minta stay kat kuaters tp susah nak dpt kuaters ?. Awal thn depan dijangka akan deliver baby. Doa2kan sy dan husband ye spya pmohonan husband nak minta kuaters diluluskan secepat mungkin.

2 Balas

InshaAllah sis, akan ada rezeki tu nanti. Orang kata rezeki baby ❤ doa baik2 ye

5y ago

Thank you sis. Hrp sgt dpt kuaters nnt. Brg baby satu apa pun x beli lg. Blm prepare apa2.

Prayers for u

5y ago

Thank you ♥️