nervous

tinggal 6 mnggu lg nak tunggu bby kluar..rsa nervous mkin terasa sbb msa bersalin nanti husband tak dpt nak temankn atas urusan kerja dan cuti bersalin yg diberi pun cuma 3 hari utk husband..smpaikn tdo mlm pun tak lena..nervous sgt sbb nak smbut our first bby..ada tak tips2 yg korg blh kongsikn sblm dan smsa bersalin utk kurgkn rsa nervous??

2 Balas

Zikir n doa sis byk2.. Pkir yg best2 jek cm nty bby da bsalin msti bby comel dll.. In sha allah. Ilang rase nervous tu nty..

Banyakkan berdoa..