Bersalin kat mana

Hi mommy semua, just nk tanya pendapat yg dh berpengalaman. Skrg tgh pregnant anak first 34weeks. Saya stay di JB, dilema nak bersalin kt JB dulu then baru balik berpantang kat kg, atau husband hantar awal bersalin di kg kelantan? Kalau boleh time sakit bersalin tu nak husband ada skali. Mana lagi ok?

2 Balas

Terpulang la..kadang atas masing2 kalau blik sbb jauh baring la dkt blng.saya selalu buat cm tu.crita atas pengalaman.sblm

Tunggu lepas bersalin pastu baru blik.