Super Husband

Ada tak kat sni husband dia sgt rajin buat kerja rumah? Kdg2 kesian kat husband penat2 balik dr keja siap masak dan basuh kain sb sy dah set jadual sy akan buat semua tu hujung minggu. Maybe org akan ckp puji husband lebih2 tapi tu la sejak zaman berkawan lg mmg nampak sifat husband rajin kat dapur. Check up kat klinik pun husband sanggup bangun tido seawal 5.30pagi sebab nak teman sebelum masuk keja ?? Harap sikap husband kekal mcm tu. Tak kaya tapi cukup semuanya ??

29 Balas

Rezeki sis dpat suami mcm tu. Beruntung sngat2. Husband sye klau bersuruh bru rajin nak buat keje rumah 😂 bab teman check up pulak sye selesa pegi sndiri. Sbb klau dia teman pun bukan bole msuk bilik doc sme2 😅 plus memenuhkan lagi klinik yg mmg da kecik tu haha. Tpi depends pada masing2 jugak ade yg suke berteman. Tpi setakat ni mse mula2 buka buku pink dia mmg nak teman. Lepas2 tu sye x ksi sbb nmpak mcm dia pisang je dok kat krusi tu kan.

Suami saya...hmm....sblum ni dia pnh hidup dgn janda mmg pndai smua. Mybe berbeza dgn saya y serba kekurangan ni.. Slalu di compare, slalu trnampak dkt ws dia dgn janda tu..sy nk cerita pun tktahu mcm mana. Hm...sedih..suami bnyk sibuk sy pun slalu stress cari duit byr hutang y bukan dari saya,fikirkan hidup mcm ni kdg balik tgh malam pnt2. .ada cnclution x ibu2..hm

Syukur Alhamdulillah suami saya pun rajin buat kerja rumah. Tiap2 hari bangun 5.15pagi masak air, kejut & uruskan anak2 tuk ke sekolah. Dah settle anak2 baru pergi kerja. Start saya pregnant balik kerja berus baju sekolah anak. Basuh & sidai baju suami y buat. Hari cuti kemas rumah.

Husband sy pun gtu sis... Seronok sangat.. setiap har jam5 stnga pagi da bgun masakan tuk sy makan tnga hri.. basuh baju masak kemas ruma sapu ruma semua dia buat... Syukur dapat husband cam niii n hope kekal smpai bila2 gaya tu...

Itulah keadaan ku sebelum isteri mengandung & sekarang isteri mengandung pun dah biasa buat. Tapi aku jadi pelik sebab tak boleh tengok kereta berhabuk sikit. Terus pergi cuci

kita sama sis😂kadang kita pulak kesian tengok..dah penat2 balik keja, sambung lagi buat keja umah.. isteri tak boleh buat pape dengan alahan ape semua

Alhamdulillah dpt yg boleh tolak ansur...kja sngapore balik rmah xmasak pom dia masak..suruh urut badan pom dia urut walaupun badan dia lagi sakit😭

Bile husband dh terlebih rajin diri ni pon terase ambil kesempatan ats kebaikan husband.. Husband ad umah je tibe2 rse malas tu dtg.. 😅

You are blessed to have such a nice husband! Congratz! I will be satisfied if my husband can take 50% of my housework hahaha

Yeayyy..sep..huband kita sama...alhamdulillah...moga Allah mudahkan urusan husband dan murahkan rezeki husband...aminnn