Kaki Da Bengkak

Hi Mommies... Nak sy nak tnye, kalau kaki da bengkak maksudnya bila bila masa pun akan bersalin ke? Now da 37minggu. Ni baby first.. Takde pengalaman.. Tgok org turun tanda bersalin pun sy tak bpr arif.. Jd sy tak berapa tahu. Tinggal pun berdua Je dgn husband. So husband kje, sy tinggal sorg di rumah. tmpT kje husband dekat dengan rumah.. So klu emergency terus call sruh balik..

1 Balas

Get ready jk bun...apa2 blaku nty, semua da ready..xda kelam kabut..smoga d permudahkn buat sis n bby

5y ago

Tq sis 😘