demam 39w

Sy skarang dh 39week..rasa mcm nk demam..tp pegi checkup biasa n jumpa Dr skli sbb demam hari ni..tp alhamdulillah Dr check suhu badan 36.5 je..blm demam lg..lepas tu sy ade selesam n sakit tekak jga..ade sesiapa tak blh bg tips mcm mne nk hilangkan sakit tekak cepat..x nk la smpi batuk2 nti..Dr ade bagi ubat tp takut nk makan pla..

2 Balas

Makan ja ubat yg doc da bagi. Sbb ubat2 yg doc da prescrip tu mmg dos yg sesuai utk preggy mom.

Dh 39w mkn je ubt doc bg,rasanya dorg dh taw apa kegunaan ubt tu