Waktu Sesuai Test UPT

Last Week I Test Samar2 So Smlm I Try Test UPT waktu ptg Tp 1 Line Je.. Simptom2 Mcm Preggy Tu Ade..Tp Takot Nk Berharap. Tekak Rase Kembang Semacam , Badan Mcm Panas Je Tp X Demam , Sakit Mcm Nk Period .. Last Period 1/8 Haritu

10 Balas

nak lagi tepat amik ujian darah. Bacaan darah lebih tepat untuk tentukan berapa minggu kandungan 😊

5y ago

Keputusan keluar brapa hari sis

Bgn pagi lepas bgn tidor. Time tue hormon patut paling tggi

Cek lagi sis. Seeloknya test awal pg. Urine pekat wktu tu.

Tunggu seminggu lagi kalau x period boleh repeat upt

semoga ada rezeki sis bulan ni...aaamiiin

cek upt wktu subuh sis.. moga ada rezeki

Biasany awal pagi lpas bgun tido tu...

Awal pagi. First urine

Kalau boleh jgn minum air lagi waktu check upt ,check waktu pagi insyaAllah ade rezeki positive jawab Nye .

Cek lg sis.. Nti updte ye.. Inshaallah ade rzeki.