durian

Sy skarang 34weeks, tringin nk makan durian. Boleh ke? Ade bg kesan tak kt baby dlm kandungan?

29 Balas

boleh je makan kalau teringin.. tapi kalau boleh elak kan laa.. sebab apa tw.. tak tahu la klo kebetulan or benar.. kwn2 sy yg suka mkn pedas n bnd2 pns ni.. bila anak lahir. msti anak kne ezima.. sbb time mengndung dowg suka mkn pedas n bnd2 pns.. tmbh2 durian.. sebab masing2 pesan kt sy klo blh jng la mkn.. klo teringin sekala merasa je. tapi ada jgk yg mkn bila anak lahir ok jee.. mgkin kwn2 sy to smue kebetulan..