Tempoyak durian

Nk tanya bleh ke makan tempoyak durian . Sy dh 37 weeks selama memgandung tk pernah mkn durian . Ni dh hujung2 tringin la makan . Tiap2 hari sy makan tempoyak durian dgn nasi . Tk bhaya ke hm ? Pastu nk kena makan ubt lagi xmabuk ke agak2 ?

4 Balas

boleh je mkn atas dri masing2 klu boleh mkn mkn la tp jgn la kerap sgt...bahaya pula..klu nk ambek rasa je xdk hal..bg lepas liur org kata kn..

masa mengandung ank 1st sy mkn buat lps teringin...xde mslh. skrg mengandung 2nd mkn sikit, tp bloated ya ampun.

6mo ago

betul sgt....makan seulas buat hilang kempunan tp lepas tu, fuhhhhh....terus pedih ulu hati

paling bgus makan ubat sblum tdur...kalau mkan durian waktu Siang,jarakkan 2-4 jam bru mkan ubat...

Intake yg sederhana okay je.