fully bf tp tringin durian

Ibu2 ade tak fully bf tp tringin nak makan certain makanan tp xdpt sbb fully bf. Sy tringin sgt nk mkn durian. Dh stahun lbih saya tahan sbb dlu prgnant.. Agak2 kalau sy mkn brpa lama nk hilang pnas durian dlm bdn kita ek spaya blh smbung bf blk?

2 Balas

Kenapa sis tak makan durian, ada alahan ke dgn durian? Kita kne elak makanan yg kita mmg xsesuai je sis..mcm saya xmengandung pun xboleh makan nangka..jadi sakit perut angin..jd masa mengandung ke bersalin ke tak mengandung ke saya tak makan nangka..kalau sis xde apa2 alahan dgn durian boleh je makan sis..ank sulung saya dlu mkn durian jd milkbooster..ank dpt susu perisa durian..skrg dh 4 tahun..yg kedua mkn masa pregnant 33 weeks..as long as mkn berpada2 okey je..

Kne cuba dlu awk, lain org lain kethnan dia. Mcm sy pun fully bf, alhamdulillah okay, anak pun xde masalah. Sesetgh plak mak xde pape tp effect kt baby

5y ago

Klau kita mkn durian hrini and 3 hri cmtu kita stop bf xleh ke? Kiranya hri ke4 bru bf blk