durian

Sy skarang 34weeks, tringin nk makan durian. Boleh ke? Ade bg kesan tak kt baby dlm kandungan?

29 Balas

Boleh makn.. Tapi jngan byk... Bykkan minum aor lepas makan tu... Insyaallah ok... Saya skg pregnent 23minggu.. Teringin sgt nk makan durian.. Yela tgh musim kan... Bau sana sini.. Geramjeee.... Hahahahahaa the end husband belikan sebiji tp saya makan 3 ulas je.. Then minum air masak byk2x.. Alhamdulillah so far baby ok je....