sakit macam senggugut

Sy pregnant 7w2d, Sebelum ni pernah gugur 2x.. Sekarang start dari 5w sakit pinggang & cramp kat bahagian bawah perut, kadang2 rasa macam senggugut pun ada.. normal tak ye? Masa 6w dah pergi doktor & doktor senyap je tak de jawapan. scan pun tak nampak apa2 lagi, kantung pun tak de.

2 Balas

banyakan rest n jgn bt kerja berat.. cramp sja masih ok, cuma klw cramp then bleeding better g check.. sy pnh jgk jd cmtu cth hri ni sakit pinggang esknya cramp then jd la episod bleeding tu.. tapi alhamdullilah baby masih ok smpai skrg...

3y ago

Alhamdulillah, Semoga sis & baby baik2, amiin. Sy risau sis, pengalaman gugur 2x buat rasa macam serba tak kena, rasa takut..

Selagi takde bleeding atau sakit melampau, in shaa Allah takde ape2. Nnti try scan lagi bila dah 8w ke atas

3y ago

🥰