Perut cramp

Hi mommies, saya 6w kalau ikut apps, nak tanya mmg akan ada rasa cramp ke kat perut kalau 6w? Dia rasa mcm senggugut tp very mild rasa dia. Ada tak mommies rasa sama macam saya? And pinggang pun sakit kalau diri lama sangat #adviceappreciated #firstmom

3 Balas

Sy pernh alami rasa cramp cmtu wktu awal2 pregnant, janin nk menempel rasanya…cuma kena alert pastikn xde spotting/bleeding..

saya pun sama.. sy bru 4mggu.. sudah rasa sakit 2-3mggu.. dr kata itu normal, implantation pain.. just pastikan tiada bleeding sja

4w ago

ni sama dgn saya ..mase kandungan 3 minggu saya dah sakit sgt .igtkan nk period sekali test positif pregnant

sama la sy.. cramp dan berangin

4w ago

tang berangin tu mmg xleh nk buat apa 😂 saya ni minum air kosong panas je tunggu sendawa hari2