4 weeks rasa cramp macam senggugut

Normal ke baru 4w2d pinggang cramp mcm sengugut. Tak la sakit sangat2 tapi terasa la cramp tu kat pinggang. Kadang2 ada juga rasa cramp kat ari2.

10 Balas

saya pun mulai hari ini start rasa sakit yang puan cakap,baru 5 weeks 2 days,dah check hospital memang pregnant tpi scan belum ada nmpk apa-apa lagi masih kecil katanya,tpi risau juga saya, adakah anak kedua mmng rasa mcm tu?anak pertama masih 1 tahun 4 bulan lebih, bersalin normal

Sy pun rasa mcm senggugut masa 4w. 2 hari pulak tu. Sakit perut lepas tu cirit birit. Mcmana update pregnancy sis skrg? Ok ke?

5mo ago

alhamdulillah okay now dah 28w kandungan okayy. nanti rasa cramp tu akan hilang sis, just makesure sakit tu tidak terlalu sakit sangat dan no bleeding k. tp now saya dah start rasa senak ari2 balik hahaha sebab perut dah berat dan baby dah kepala kat bawah

Normal mommy,Saya belakang area pinggang memang sakit tak boleh duk lama sgt.kandungan 4 week 5 day

Normal mommy,doakan jer baik baik,inshaallah baby sentiasa sihat.Saya pun preggy 4week4day

Normal awak. Saya pun macam tu. Selagi tak bleeding tu. Maknanya takde apa pun.

Sy 6w pon cramp² pinggang mcm lepas angkat tong gas..huhu..knp ya?sy 1st preg ni

2mo ago

sy angkat jemuran kain dlm bakul tunggu suami balik keja suru angkat. apa lg tong gas mmg x berani angkat.. takut gugur. sy 6 thun kahwin baru lekat ni jd bnyk rehat

salam sis nk tanya..senggugut sis masa tu mmg sama mcm senggugut nk period ke?

6mo ago

ye sis, cuma tak sesakit senggugut sampai terguling2 tu. mild je rasanya. tp no worries normal je tu. kalau sakit sangat2 tu bahaya. saya pun dah 25w now. alhamdulillah semua okay.

saya pun rasa yg sama. tarikh kita sama. saya dengar mcm normal. no 3 ni haha

11mo ago

alhamdulillah kalau normal. ni first pregnancy saya, tu yg risau lebih tu hahaha. Moga kandungan kita sihat dan selamat sehingga lahir. amin.

normal wakkk! sebab saya pon macam tu

sama la sayaaa pon cramp