Sakit dekat ari ari

Saya baru 9w. Sepanjang pregnant ni takde alahan. Tapi normal ke sakit dekat area ari2, sakit mcm senggugut?? Dia mcm tak sakit sgt pun, cuma ada rasa sakit tu sikit kdg2. Baca tanda2 etopik takde pun dkt sy. Dah scan 2 kali. Masa 5w nmpk tak nmpk je kantung. Scan 8w dekat klinik lain tak nmpk apa2 plk.

1 Balas

time scan 8w ade nmpk kantung dan baby tak? yg rase senggugut tu kalau kadang2 dan tak berterusan itu normal je.. if teruk rase sakit tu mmg kene refer doc terus..